Træt af hvide vægge? Få malet en væg i en iøjnefaldende farve

26 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis dit hjem udelukkende har hvide vægge i øjeblikket, kan det være, at du er ved at være lidt træt af det. Hvid er selvfølgelig flot og neutralt, men det kan også blive lidt kedeligt i længden. Samtidig kan et rum, hvor alle væggene er malede også virke meget voldsomt. Særligt hvis du får malet dem i en kraftig farve som mørkeblå eller bordeauxrød. 

I stedet for at male alle væggene i rummet i en kraftig farve kan du male en væg. Dermed får du stadig brudt det hvidt i hvidt look, du har nu, men får heller ikke skabt et ru, der føles mindre, fordi alle væggene er malet en kraftig farve. 

Selvom du kun vil have malet en væg, er det stadig en god ide for dig, at du får en professionel til at stå for det. Dermed kan du være sikker på at få et godt resultat. Leder du efter en maler Kalundborg, kan du for eksempel henvende dig til malerkanonen.dk. Det er et stort malerfirma, der kan hjælpe dig med at få et flot resultat i løbet af kort tid. 

Hvilken farve er den rette til bare en enkelt væg? 

Hvis du kun vil have malet en enkelt væg, kan du godt være lidt modigere i dit farvevalg, end hvis du skulle have malet alle væggene i rummet. En enkelt væg er nemmere at få malet om, samtidig har du jo de andre vægge i mere neutrale farver til at skabe en balance til den. Det vil derfor være en stor fordel for dig. 

Alt efter, hvad der passer til din indretning, kan du for eksempel vælge en mørkegrøn, en bordeaux, en himmelblå, en knaldgul eller en dyb lilla. Mulighederne er mange, så det handler derfor bare om, at du får fat i et farvekort og set på, hvilken farve du godt kan lide. 

Flere Nyheder

24 september 2015

hej