Tal altid med en advokat, inden du køber bolig

09 januar 2020 Emilie Jacobsen
Tal altid med en advokat, inden du køber bolig

Dit køb af en bolig kommer til at være en af de allerstørste beslutninger, du kommer til at træffe i dit liv. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at det kommer til at gå til på den helt rigtige måde. Derfor bør du altid få en uvildig boligadvokat til at se papirerne igennem. Dermed kan vedkommende finde ud af, om alt er, som det skal være. Det er med til at give dig en garanti for, at du er ved at gøre et godt køb. 

Der findes en række forskellige advokatfirmaer, hvor de har specialiseret sig i at hjælpe dig, når du skal købe en bolig. Et af de firmaer, som det er en god ide for dig at overveje, er https://eboligadvokat.dk/. De har stor erfaring med at hjælpe til med alle typer af boliger. Det gælder både for huse, ejerlejligheder, andelslejligeder, sommerhuse og projektsalg. Du kan altså få hjælp til dem, lige meget hvilken form for bolig du er ved at købe. Læs mere om dem her

Hvis det er noget tid siden, at du sidst har købt en bolig, kan du måske huske, at ejendomsmægleren rådgav dig som køber, lige som meget som vedkommende hjalp sælgeren med at komme af med sin bolig. Sådan forholder det sig dog ikke mere. I dag handler ejendomsmægleren udelukkende ud fra sælgerens interesser. Derfor er det vigtigt, at du som køber sørger for at få den rådgivning, som du har brug for. 

Det er der, hvor boligadvokaten kommer ind i billedet. Vedkommende læser alle papirer i forbindelse med boligen igennem. Han eller hun er vant til at se på den slags papirer og kan dermed hurtigt spotte, om der er noget, du skal være opmærksom på. Selvom der er noget galt med boligen, betyder det ikke, at du ikke skal købe den, men det er selvfølgelig vigtigt, at du ved det, inden du endeligt beslutter dig. 

Flere Nyheder

24 september 2015

hej