Stort udvalg af E væske online

30 juni 2018 Astrid Pedersen
Stort udvalg af E væske online

Rygning er en usund og faktisk temmelig ulækker vane, som ikke fører noget som helst godt med sig. Alligevel er der mange, som begynder at ryge – og de fleste af dem når at blive fanget så meget i vane og afhængighed, at det kan være vanskeligt at stoppe igen. For nogle er det selvfølgelig nemmere end for andre, da afhængighed af stoffer så som nikotin og andre tilsætningsstoffer i tobaks produkter rammer mennesker vidt forskelligt.

Derfor er der mange, som aldrig udvikler en fysisk afhængighed af cigaretter, og derfor ikke har noget problem med at slippe nikotinen. For denne gruppe er den psykiske afhængighed den største hurdle, som skal forceres på vejen mod et totalt rygestop. Og her hjælper nikotin tyggegummi, plastre eller tabletter ikke det helt store.

Få bugt med din festrygning – gå over til damp

Det kendteste eksempel på en ryger type, som har meget vanskeligt ved endegyldigt at lægge tobakken på hylden, er den såkaldte lejligheds ryger. Det er personen, som elsker det sociale aspekt ved rygning – det lille, forbudte sammenhold, som opstår i grupperingen af rygere til en fest eller en social begivenhed, eller i forbindelse med rygepauserne på arbejdet.

Hvis du hører til dem, som mest af alt nyder at ryge på grund af muligheden for at være social med andre rygere, er en e-cigaret måske noget for dig. Her slipper du for den partikelfyldte røg, som hænger i tøjet, i håret – og i lungerne. Du kan vælge en E væske med eller uden smag eller tilsat nikotin, helt efter behov. Og du kan stadig hygge med de andre rygere, ganske som før.

Billig E væske i online shop

Hvis du også drømmer om at skifte festsmøgerne ud med en mere velduftende ecig, kan du finde såvel ecigs som E væske og andet tilbehør til billige priser på prodamp.dk

Flere Nyheder