Spraymaling til badekar – ja eller nej?

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Påtænker du at skifte det gamle skrammede og plettede badekar i dit badeværelse ud? Så bør du i stedet overveje om ikke det bedre kunne betale sig at lade de renovere. Hvis skaderne i emaljen kun er overfladiske kan det nemlig sagtens lade sig gøre at få badekarret til at skinne igen.

Kan jeg reparere mit badekar med spraymaling?

Det at renovere emaljen i et badekar er ikke et job for gør det selv folk. Hvis resultatet skal være smukt og ensartet, og hvis emaljen skal kunne holde mange år fremover, skal der professionelle kræfter på banen.

Du vil ikke som lægperson kunne spraymale dit badekar og forvente at det holder. Den proces som en rigtig badekarsmaler anvender, kaldes reemaljering og er en del mere omstændelig end blot påføring af spraymaling til badekar.

En reemaljering tager for en dygtig og erfaren badekarsmaler omtrent fire timer og består af flere trin. Først og fremmest skal badekarret slibes indvendigt således at overfladen fremstår helt glat og ensartet. Dernæst påføres de enkelete emalje komponenter – epoxy og polyuretan – i tynde lag indtil resultatet er som ønsket. Der skal måske tre eller fire lag polyuretan til førend badekarrets inderside fremstår flot og skinnende på ny.

Emaljen skal hærde i et døgn før du atter kan tage dit badekar i brug. Og så vil du kunne glædes over dit flotte badekar i mange år fremover.

Få hjælp til renovering af badekar hos en badekarsmaler i København

Er du bosiddende i hovedstadsområdet finder du din lokale badekarsmaler hos Emaljespecialisten. Du kan roligt regne med flotte og holdbare resultater når du lader Emaljespecialisten forestå reemaljering af dit gamle badekar. Og det til nogle af markedets absolut mest rimelige priser.

Du kan få yderligere information omkring renovering af badekar, og indhente et stærkt tilbud på reemaljering, via hjemmesiden https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-til-badekar/ 

Flere Nyheder

24 september 2015

hej