Smækker dørene op i hinanden?

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er noget af en større brøler, hvis man lige har købt sig nogle døre på Klarvinduer.no, og så sætter man dem helt perfekt op; de passer i rammen af døråbningen, de går ikke i spænd, det trækker ikke fra for store mellemrum, de er til at låse i uden problemer, og de åbner sig ikke at sig selv, fordi de hælder.

Faktisk kunne de ikke sidde bedre, belærer du dig selv med, og du var glad for, du sparede håndværkerne væk til den opgave.

Og så en dag opdager du brøleren: Når du åbner flere døre på samme tid, så rammer de ind i hinanden, og de kan ramme hinanden i forskellige vinkler, så de ender med at få slag på hinanden over diverse områder.

Og det er svært for folkene i husstanden at huske, at de ikke skal flå dørene op, men holde i dem til de er åbne, sætte den dørstopper under dem, hvis de skal være åbne, eller man lukker dem forsigtigt igen.

image

Løsninger med døre, der slår mod hinanden

Man kan jo heldigvis fjerne ting fra dørenes åbningsvinkel, så de ikke rammer op i dem, og mennesker kan man bede om at passe på, når de går igennem dørene eller er i nærheden af dem.

Men dørene i sig selv er jo sat fast, og du var så glad for at sætte dem så fint op, at det næsten piner dig at skulle tage dem ned igen.

Det behøver du sådan set heller ikke at gøre med dem alle sammen, for du kan se på, om du kan nøjes med at tage enkelte af dørene af, så de ikke kan ramme hinanden, og så har man bare nogle åbne indgangspartier mellem rummene.

Og ellers er den klassiske løsning jo, at man sætter dørene op til at åbne den anden vej.

Flere Nyheder

24 september 2015

hej