Sådan vælger du de perfekte smykker

18 april 2022 Marie Pedersen

advertorial

Smykker kan være den lille detalje, der får et outfit til at se ekstra gennemført og elegant ud. Mangler du inspiration til valg og styling af smykker, får du her et par tips til, hvordan du vælger de smykker, der passer bedst til dig. 

Vælg smykker ud fra din hudtone

Du var måske ikke klar over det, men du kan faktisk tage udgangspunkt i undertonen i din hud, når du skal vælge hvilket materiale, der vil fungerer godt for dig. Har du meget lys ud, vil sølvsmykker ofte se godt ud, hvorimod varme undertoner fungerer utrolig godt sammen med guldsmykker. 

Lag på lag

Det er efterhånden blevet populært at bære forskellige ringe og halskæder sammen. Det kan give et flot og unikt look. Smykker kan – lige så vel som tøj – bruges til at vise din egen personlige stil frem. Derfor er det også en god idé at prøve nogle forskellige ting af.

Mode

Brug smykker til at peppe dit outfit op

Smykker har den egenskab, at de kan få selv det mest enkle outfit til at se mere interessant ud. Kombiner f.eks. en sort t-shirt eller bluse, et par flotte jeans og én eller flere af dine yndlingshalskæder. Du kan også gå efter smykker med farve, da det vil være en sød detalje og give et frisk pust. Hvis du vil tilføje flere smykker med farvede sten til din samling, kan du f.eks. kigge på halskæder, ringe og øreringe fra Mads Z, Joanli Nor eller Enamel.

Pas godt på dine smykker

For at dine smykker kan holde i lang tid, er det vigtigt at du f.eks. ikke opbevarer dem alle sammen i et smykkeskrin, hvor de ligger og bliver viklet ind i hinanden. Husk også at tage dine smykker af, når du skal i bad eller skal dyrke sport. Så undgår du at de får fugt og rust i smykkerne. 

Flere Nyheder

24 september 2015

hej