Kunstig intelligens strikes again

04 januar 2021 admin

Kunstig intelligens er kommet for at blive 

Og det gælder også på husfronten. Mange af de kedelige opgaver kan efterhånden erstattes med nye metoder – eksempelvis en robotgræsslåmaskine. En robotgræsslåmaskine er selvfølgelig ikke en nyhed uden lige, men derfor bør man stadigvæk ikke undervurdere maskinens effekt. 

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved dette, og man bør selvfølgelig nævne dem alle, så man kan danne sig et indtryk af, om det er en god idé. Taget ulemperne i betragting, vejer fordelene dog en del op, og dit næste køb er måske derfor en robot plæneklipper? Hvem ved?

Fordele ved en robotgræsslåmaskine 

Først og fremmest sparer du selvfølgelig en masse tid og kræfter. Du bruger utroligt mange timer på at slå græsslåmaskine, ja hvis du talte al den tid du havde brugt på at slå græs sammen i alt, ville du nok blive ret overrasket. 

Allerede der er en robot græsslåmaskine et skridt foran den manuelle. 

Der er derudover ingen forurening, som der er på samme måde med den manuelle, benzindrevne glæsslåmaskine. Læs mere om dette lige her: https://husblog.dk/

En tredje fordel er, at det kræver minimal vedligeholdelse for ejeren af en robotplæneklipper. Engang i mellem skal klingen skiftes, men det er så næsten det. 

En anden vigtig fordel, som måske kan være den, der får de fleste til at skifte til en robot plæneklipper: den er god for græsallergikere. Et stort antal af danskere lider overraskende af en eller anden form for græspollen, og her ville en robot græsslåmaskine kunne træde til. 

Ulemperne ved en robotplæneklipper 

Installationen af en robot plæneklipper kan godt være lidt op af bakke. Men når først installationen er klaret, er du til gengæld good to go.

Et andet minus er, at du ofte selv skal ordne dine græskanter. Dér er teknologien desværre ikke kommet til endnu, og det er derfor noget du selv må struggle med.

Flere Nyheder

24 september 2015

hej