Hos Hviid advokater kan du få rådgivning på mange områder

21 september 2016 Kenneth Kristensen

Det er for de fleste mennesker få gange i løbet af et liv, at man har brug for en advokat. Men disse gange kan være ekstrem vigtige situationer i ens liv. Derfor er det vigtigt at finde en advokat, der kan give rådgivning på et højt fagligt niveau.

Læs via http://hviidadvokater.dk/ at Hviid advokater er landsdækkende med kontorer i både Aarhus, København, Odense, Aalborg, Roskilde, Vejle, Kolding, Silkeborg, Esbjerg og Herning. Den landsdækkende dækning giver mulighed for at levere service med fundament i de specifikke forhold, der gør sig gældende i netop dit område. Hviid advokater er generelt dedikerede i forbindelse med at løse din juridiske opgaver og der sørges for at afstemme åbent og ærligt omkring forventinger, tidshorisont og pris. Hver enkel advokat hos Hviid advokater har et eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret. Dermed kan du altid få en specialist inden for det netop det område, hvor du har behov for advokatrådgivning. Hos Hviid advokater kombinerer de juridiske problemstillinger med praktiske løsninger, og har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige. Og altid er kunderne i behov.

Rådgivning til erhverv

Har du egen virksomhed, eller går du med planer om at starte en virksomhed? Så kan Hviid advokater hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger. Hos Hviid advokater kan de blandt andet hjælpe dig med at afgøre, hvilken type virksomhedstype, som du skal vælge. Hos Hviid kan de gennemskue, om din virksomhed skal være en enkeltmandsvirksomhed, et interessentselskab eller om du med fordel kan starte et aktieselskab, et anpartselskab eller måske et iværksætterselskab, og dermed hæfte begrænset. For at begrænse udgifterne vælger mange nye virksomheder, at leje sig ind i nye lokaler fremfor at købe et domicil. Det kan være svært at sætte sig ind i den kompliceret erhvervslejeret. Også her kan du få stor støtte hos Hviid advokater, så du ikke falder i en af de mange fladgrupper. Men også i forbindelse med alle andre kontrakter og aftaler, der skal indgås i din virksomhed, kan det anbefales at have en advokat til at gennemgå disse. Dette kan være både ved konsulentaftaler, hvor det er vigtigt at få beskrevet omfanget af arbejde, ved samarbejdsaftaler, hvor der skal tages hensyn til mange forhold og også med leverandøraftaler, hvor salgs- og leveringsbetingelser skal beskrives. Men også ved alle andre aftaler er det en god ide at få en advokat ind over dine aftaler. Hviid advokater har stort ekspertise på erhvervsområdet.

Flere Nyheder