Find gulvlamper fra kendte brands online

13 juli 2018 Astrid Pedersen
Find gulvlamper fra kendte brands online

Det er sjovt at indrette hjemmet – og det er rigtig spændende og inspirerende at lege med forskellige former for belysning. Hvis du ændrer lyssætningen i din stue, kan det betyde en radikal forandring af rummet. Stuen kan går fra at være et kedeligt og regulært rum med en jævn og ensartet belysning, til at være en oase af hyggehjørner og spændende detaljer, blot ved at du udskifter den centrerede loftlampe med flere små lamper, placeret rundt omkring på vægge og gulve eller i reoler. Med eksklusive pendler kan du fremhæve finurlige detaljer i rummets opbygning – for eksempel krogen ved siden af en skorsten – og med væglamper kan du skabe en varieret belysning ved at placere disse i forskellige højder. Bordlamper skaber hygge omkring sofabordet eller ved læsehjørnet. Og så er der gulvlamper, som kan være såvel praktiske foranstaltninger som sande art statements i sig selv.

Gulvlamper i mange varianter

Moderne gulvlamper er, i design og udtryk – milevidt fra fortidens såkaldte standerlamper. De gulvlamper, du i dag finder i velassorterede lampebutikker, er skabt til at give det optimale lys, samtidig med at de ofte er kunstværker i sig selv. Northern Lighting har for eksempel gjort det til deres mission at skabe gulvlamper med sjæl og et formmæssigt udtryk, som er ganske i tråd med moderne Scandinavian Design. Og Den kendte producent Flos begår sig i den minimalistiske genre, med elegante og underspilede gulvlamper, som kaster et fantastisk lys ti såvel hygge som arbejde eller læsning.

Find din nye gulvlampe online

Såvel Flos som Northern Lighting er at finde i det store sortiment hos andlight.dk, hvor du også finder lamper fra andre kendte producenter, heriblandt Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, Artemide, Astro, Baltensweiler, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI og HAY Lamper. Se dem lle på andlight.dk

Flere Nyheder