Få styr på præsentationen én gang for alle

20 maj 2019 Signe Hansen
Få styr på præsentationen én gang for alle

Du kender det måske? Du skal til møde med faggruppen og præsentere næste års kurs. Det faglige indhold har du styr på, men hvordan er det nu lige det fungerer i PowerPoint, når man skal sætte indholdsfortegnelsen op i punktform, indsætte et billede eller lave et diagram?

Tilmed er det ikke nok blot at have indholdet på plads, men det må også gerne se flot ud. Måske kender du det ikke, men jeg har brugt utallige timer på at sidde og bakse med de utallige funktioner, der findes i Offices PowerPoint program. Timer der nemt kunne være givet bedre ud. Derfor valgte jeg at investere i et kursus fra 4d.dk. De udbyder en lang række PowerPoint kurser, der fokuserer på forskellige aspekter af PowerPoint. En opdeling, der er utrolig brugbar. Det grundlæggende kursus giver en bred, men grundig introduktion til programmet og de vigtigste funktioner. Kurset, PowerPoint udvidet bygger oven på denne basisviden. Kurset, Diagrammer i PowerPoint lærer dig, hvordan du bedst optimerer formidlingen af din faglige viden gennem diagrammer og visuelt indhold.

Selv var jeg på Effektiv formidling med PowerPoint. Det var en alsidig og grundig introduktion til kunsten af formidle, så du fanger og oplyser, samtidig med at vi blev introduceret til PowerPoints muligheder, og hvordan disse bedst blev udnyttet. Er du i tvivl om, hvor langt dine evner i PowerPoint programmet rækker eller hvad præcis, der mangler i din præsentation, er 4d.dk gerne behjælpelig med at finde det helt rigtige kursus til dig, så du kan komme i mål med dine præsentationer. Derudover afholdes en god del af kurserne også på engelsk – en skøn luksus til dig, der sidder i en stor, international virksomhed.   

Et kursus fra 4d.dk kan varmt anbefales, uanset om det er skabelonerne, diagrammerne, opstarten det kniber med. Det er både en investering i viden og i tid.

Flere Nyheder

24 september 2015

hej