Få styr på dine medarbejderes overarbejde og flextid med Bitabiz

30 august 2016 Emilie Jacobsen

Flextid er et fantastisk redskab, der gør det meget nemmere for ens medarbejdere at få deres hverdag til at hænge sammen. Det er dog også noget, der kan være svært at administrere og få til at gå op, så medarbejderne får arbejdet de timer, de skal, hverken mere eller mindre. Det kan derfor være godt at have et system, der kan hjælpe medarbejderne og ledelsen med at holde styr på flextid, overarbejde og fraværsregistrering. 

Systemet Bitabiz er et meget brugervenligt system, der blandt andet kan bruges til fraværsregistrering og til registrering af flextid. Det er et nemt system at bruge – også for dem, der ikke er så teknisk dygtige. Systemet giver et nemt og overskueligt overblik over, hvor meget man har arbejdet. Det gør det nemt for medarbejderen at se, om de har flextid til gode. Systemet blokerer også for, at medarbejderne kan tage flextid, som de ikke har. Vist de ikke har optjent overarbejdstimer, kan de altså ikke afspadsere dem. Man kan dermed ikke holde fri og så arbejde mere senere. Man kan kun holde fri på grund af, at man allerede har arbejdet for meget. Det giver en god balance i timeregnskabet. 

Bitabiz gør det også nemt for andre at se, hvornår man afspadserer. På den måde får man et godt overblik over, hvem der er på arbejde hvornår. Man kan dermed bedre planlægge møder og lignende. Det kan være, at man gerne vil planlægge en kursusdag for alle sine medarbejdere. Så skal det være nemt og gå ind og se, hvornår de forskellige medarbejdere er der. Det skal også være nemt for medarbejderne at se, at de skal på kursus den dag. Det bliver det med Bitabiz. Det er derfor, at både ledelser og medarbejdere er så glade for det. Det sparer en for mange problemer og meget besvær. 

Tidligere var det en stor fordel at have en medarbejder, der var god til at tænke logistik og kunne overskue store mængder af oplysninger om tidspunkter. Det er det selvfølgelig stadigvæk, men ikke når der skal lægges skema. Det kan man nu få Bitabiz til at gøre. Så kan man få sin logistik kyndige medarbejder til at tage sig af nogle mere vigtige arbejdsopgaver. Som for eksempel at passe sit arbejde. Det kan derfor spare både dig og din medarbejder en masse tid at investere i et godt system til at registrere fravær og overtid. Det kan også på sigt spare dig for nogle penge.  

Flere Nyheder