Et godt sted at lægge sit kørekort i en VW Passat

31 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Et godt sted at lægge sit kørekort i en VW Passat

Generelt vil vi mene, at man skal have sit kørekort på sig til hver en tid, for ikke alene kan ens kørekort bruges som ID og billedbevis og altid er ved hånden.

Sådan kan man jo for eksempel ikke bruge ens sygesikringskort, og det billed-ID skal ofte hives frem i flere tilfælde fra, når man køber noget dyrt, så man ikke udgiver sig for at være en anden, end man er, til man skal bevise, at man er gammel nok til at købe alkohol af et vist procentindhold, eller man skal ind på en natklub.

Men man tænker måske, det kunne være smart at have ens kørekort liggende i bilen, hvis man for eksempel ejer en VW Passat, så man aldrig skal lede efter det, når du er ude at køre.

Forestil dig dog så lige, at du vil hen at sælge din WV Passat, så det bliver til en VW Passat brugt, og man glemmer ens kørekort i den, og den bliver solgt.

Måske ender den som skrot, og så skal man hen at anskaffe sig et nyt kørekort, og så kan man måske ikke køre bil i nogle dage, hvis det er sket i en weekend, og man ikke kan få et midlertidigt kørekort.

Heldigvis er dette et grelt eksempel, men selv hvis den blev solgt uden at ende som skrot, så er det uheldigt, at bilen enten er blevet købt af en brugtvognshandler, en privat kunde eller nogen, man kender, og man ikke kan være sikker på, at få kortet igen.

Eller hvad nu hvis, man risikerer, at ens VW Passat bliver stjålet. Så har man også mistet ens kørekort.

Desuden er det træls, hvis man skal låne en anden persons bil, og ens kørekort ligger i ens egen bil, som er langt væk.

Så er der jo ikke den store fordel ved at have kortet liggende i bilen.

Flere Nyheder

24 september 2015

hej